Showing 1–20 of 67 results

Compresoare aer ieftine - Ocazii

Compresoare aer 200l cu 3 Pistoane 220v

In stock

Tip

Uscatoare cu uscator

Compresoare aer ieftine – Ocazii.

Gama de produse ProCompresoare este extinsă. Poziția independentă a organizației oferă fiecare oportunitate pentru o selecție optimă de aprovizionare.

Următoarele categorii de produse au fost mapate în detaliu: compresoare cu șurub, filtre de aer comprimat, uscătoare de aer comprimat și de refrigerare, uscătoare de adsorbție, cazane și răcitoare de aer.

În plus față de aceste categorii, ProCompresoare furnizează toate produsele conexe, cum ar fi pompele, tambururile și echipamentele complete de atelier.

Aplicațiile mobile, sistemele de conducte și instalațiile de azot sunt, de asemenea, printre posibilitățile pe care ProCompresoare le oferă. Totul pe măsură.

Compresoare aer ieftine – Toate produsele noaste le găsiți dacă accesați această pagină: Produse Compresoare Aer

Pro Compresoare

Îți punem la dispoziție produsele unei companii lider pe piață în ultimii 10 ani. Power System dezvoltă, produce și distribuie la nivel mondial compresoare cu șurub, piston, într-o gamă de putere de la 0,75 până la 315 kW, cu o capacitate de comprimare a aerului de până la 50 m3 / min. Compresoarele Power System sunt proiectate în așa fel încât să creeze soluții avansate de comprimare a aerului cu cel mai mic consum de energie posibil. Distribuim o gamă largă de produse ATS, respectând standardele de calitate impuse de acest brand.