Reparații Compresoare - Service compresoare şi echipamente

Deși în primii pași produsele oferite spre vânzare erau în general produse second hand, astăzi suntem mândri colaborăm cu furnizori consacrați în ceea ce privește furnizarea de aer comprimat. Astfel , astăzi suntem distribuitori pentru mărcile Power System, ATS,  SICC, precum și cu multe alte branduri pentru partea de service și piese de schimb.

Reparatii Compresoare - Service Pro Compresoare

Compania noastra este service autorizat în compresoare şi echipamente. Cu o experienţă mare în repararea şi întretinerea compresoarelor precum şi a echipamentelor, firma noastra va fi raspunsul cel mai bun pentru orice problema apărută.

Despre compresoarele Power System

Compresoarele Power System sunt produse cu niveluri de calitate, fiabilitate, eficiența și rezistență de ultimă generație.
Întreținerea și service-ul corect vor garanta o performanță îndelungată și extrem de satisfăcătoare pe toată durata de viață a compresoarelor.

Personalul firmei noastre, Pro Compresoare, este instruit periodic direct de către producători, dispunem de toată documentația tehnică și sculele necesare pentru lucrările de service și reparații.

Reparatii Compresoare - Service