Reparatii Compresoare - Service compresoare şi echipamente

Desi in primii pasi produsele oferite spre vanzare erau in general produse second hand, astazi suntem mandri sa colaboram cu furnizori consacrati in cera ce priveste furnizarea de aer comprimat. Astfel , astazi suntem distribuitori pentru marcile Power System, ATS,  SICC, precum si cu multe alte branduri pentru partea de service si piese de schimb.

Reparatii Compresoare - Service Pro Compresoare

Reparatii Compresoare - Compania noastra este service autorizat în compresoare şi echipamente . Cu o experienţă mare în repararea şi întretinerea compresoarelor precum şi a echipamentelor , firma noastra va fi raspunsul cel mai bun pentru orice problema apărută.

Despre compresoarele Power System?

Compresoarele Power System sunt produse cu niveluri de calitate, fiabilitate, eficienta si rezistenta de ultima generatie.
Intretinerea si service-ul corect vor garanta o performanta indelungata si extrem de satisfacatoare pe toata durata de viata a compresoarelor.

Personalul firmei noastre, Pro Compresoare, este instruit periodic direct de către producători, dispunem de toata documentatia tehnica si sculele specific necesare pentru lucrarile de service si reparatii.

Gama de produse ProCompresoare este extinsă. Poziția independentă a organizației oferă fiecare oportunitate pentru o selecție optimă de aprovizionare.

Următoarele categorii de produse au fost mapate în detaliu: compresoare cu șurub, filtre de aer comprimat, uscătoare de aer comprimat și de refrigerare, uscătoare de adsorbție, cazane și răcitoare de aer. În plus față de aceste categorii, ProCompresoare furnizează toate produsele conexe, cum ar fi pompele, tambururile și echipamentele complete de atelier.

Aplicațiile mobile, sistemele de conducte și instalațiile de azot sunt, de asemenea, printre posibilitățile pe care ProCompresoare le oferă. Totul pe măsură.

Reparatii Compresoare - Service