Despre noi

Compania noastră

Noi suntem Autolak Distribution, distribuitorul dumneavoastră de încredere pentru produse de calitate

Compresoane noi cu șurub (Kelvin, Pascal) sau cu piston (Reciprocating) sau compresoare oil-free și Compresoane SH de aceeași calitate, la prețuri accesibile.

Produse auxiliare din domeniu, precum: filtre, supape și rezervoare de aer, dar și manometre. Toate acestea le puteți găsi la noi. De asemenea, acum distribuim și produse ATS (Air Treatment Solutions), o gamă largă de uscătoare de aer 24-16800 m3 / h și o gamă completă de filtre și accesorii pentru aer comprimat.

Misiunea noastră

Dorim să vă punem la dispoziție o gamă largă de compresoare de aer calitative, la cele mai bune prețuri. Misiunea noastră, încă de la început, a fost una simplă: să oferim calitate și încredere clienților noștri, respectând în același timp mediul înconjurător.

Fiind un distribuitor de încredere pentru branduri de renume, ne axăm pe protecția mediului și pe comercializarea unor produse care să-și îndeplinească funcțiile cu un consum de energie minim și o eficiență maximă.

Dacă vă pasă de mediul înconjurător, acționați ca atare – Alegeți calitatea!

Branduri distribuite

Compresoarele Power Systems sunt printre cele mai calitative de pe piață, compania fiind lider de piață de peste un deceniu, fiind printre primele companii ce folosesc tehnica inverter, pentru a optimiza consumul de energie pentru produsele comercializate.

Distribuim o gamă largă de produse ATS, respectând standardele de calitate impuse de acest brand. ATS este o companie cunoscută pentru uscătoarele de aer și pentru accesoriile calitative din această nișă.

Produsele SICC SRL reprezintă excelența pe piața compresoarelor de aer, prin ingeniozitatea și prin experiența inginerilor proiectanți din Italia. SICC SRL sunt printre cele mai calitative produse din sectoarele termohidraulice, aer comprimat, petrol și gaze.

Brandul Balma, aflat pe piață încă din 1950, a fost considerat întotdeauna ca fiind cea mai bună expresie a tehnologiei aerului comprimat, a fiabilității și eficienței.

Top