Compresoare Oil Free

Concepute cu scopul de a furniza cantitatea și calitatea aerului fără ulei necesare pentru utilizarea corectă a echipamentelor în cabinetele dentare și laboratoarele ortodontice, aceste compresoare sunt proiectate și fabricate având în vedere sănătatea pacientului și protejarea cele mai înalte standarde igienice. Programul Medicair este disponibil în două configurații diferite, ambele fabricate cu aceleași pompe și componente fără ulei de înaltă calitate: Med și Dr Sonic.
Dr Sonic Series

Aceste modele au cel mai mic raport de zgomot (dB (A) vs HP) de pe piață, datorită unui înveliș special umplut cu material izolant fonic, cu ventilator de răcire intern. Acestea pot fi echipate cu uscător de adsorbție exclusiv dublu sau cu un singur turn și sunt potrivite în special pentru a fi amplasate aproape de zona de practică, unde nivelul de zgomot trebuie menținut la minimum.
Seria Med

Compresoarele Med sunt fabricate cu aceleași componente de înaltă calitate din gama Dr Sonic, dar fără carcasă. Acestea au fost proiectate pentru aplicații modulare, pentru a fi „entry-level” de calitate pentru acei stomatologi care doresc să adauge uscătorul, imediat sau ulterior.

Atât compresoarele Dr. Sonic, cât și Med sunt extrem de compacte (au nevoie de mai puțin de 0,6 m2 la sol) și ambele sunt echipate standard cu sistemul electric de „pornire sigură”, care permite compresorului să repornească fără probleme chiar și după o caz de pană de curent.

Ieșirea aerului comprimat de un compresor MedicAir este:

• fără reziduuri uleioase, datorită compresiei fără ulei;
• fără condens, datorită uscătorului cu adsorbție cu putere mare de uscare (la modelele unde este instalat);
• fără miros, datorită stratului interior de grosime ridicată al rezervorului, realizat cu vopsea epoxidică antioxidantă.

Seriile de top Dr. Sonic și Med sunt completate cu cea mai nouă gamă AirLab: și Sil-Dry special concepute pentru aplicații „bugetare” pentru laboratoarele dentare și alte aplicații para-medicale.

Compresoarele din gama MedicAir pot furniza aer comprimat de la 1 la 8 scaune dentare.
Faceți clic pe una dintre pictogramele de mai jos pentru a alege modelul de interes.