Compresoare fără ulei

Comprimarea aerului fără ulei este este o cerință specifică multor procese de producție: în industria farmaceutică, laboratoare medicale, industria alimentară, industria chimică, producția echipamentelor speciale de tratare a produselor alimentare, procesarea cu echipamente laser, ambalare și oriunde e nevoie de certificate Clasa 0.

Compresoarele fără ulei marca Fleming, concepute de Power System, satisfac toate aceste domenii de activitate. Puterea acestor compresoare variază între 2,2 – 22 kW iar presiunea între 8 – 10 bar. Opțional pot dispune de uscătoare integrate, care satisfac orice cerință în tehnologia aerului comprimat fără ulei.
Gama Fleming satisface toate aplicațiile aerului comprimat fără ulei, cu debite de aer variind între 200 – 2.520 l/min.

Compresoarele fără ulei marca MedicAir sunt rezultatul a mai bine de jumătate de secol de cercetare-dezvoltare și au fost dezvoltate în scop stomatologic. Sunt proiectate pentru a oferi cele mai bune performanțe, pentru a funcționa fără probleme și pentru un timp îndelungat și, bineînțeles, pentru a furniza aerul comprimat fără ulei, uscat și igienic necesar dentistului sau tehnicianului dentar.
Compresoarele MedicAir întrunesc toate aceste condiții datorită atenției deosebite acordate designului inovativ, execuției tehnice și a calității pieselor folosite în procesul tehnic.

Descărcare catalog

Top