Blog

Noua gama FLEMING, de la 2,2 la 30 kW: Compresoare rotative Scroll fara ulei

Noua gama FLEMING, cu unitate simpla (2,2-7,5 kW) sau Multi-Scroll (11-30 kW), a fost complet reproiectata pentru a satisface cerintele unei piete din ce in ce mai solicitante, in ceea ce priveste functionarea silentioasa, fiabilitatea, usor intretinere si economii de energie. Datorita utilizarii noilor unitati scroll si a motoarelor electrice IE3 Premium Efficiency, noul FLEMING combina fiabilitatea maxima cu o eficienta energetica optima excelenta: piesele supuse intretinerii periodice sunt amplasate in pozitii vizibile, usor accesibile, reducand astfel timpul si costurile de intretinere. ; sunt extrem de silentioase si pot fi instalate in orice instalatie, garantand confortul si siguranta operatorului cu impact minim asupra mediului inconjurator.
Atentia la detalii in timpul asamblarii si fazelor de testare garanteaza o productie ridicata si extrem de durabila.
Controlerele SSC si MSC ofera o programare flexibila si completa, pentru eficienta si siguranta maxima: afisajul LCD monitorizeaza conditiile de functionare ale compresorului; alte functii includ telecomanda, repornire automata, citirea alarmelor si informatii despre intretinerea de rutina.
Modelele de 2,2 pana la 7,5 kW sunt disponibile in versiunea montata pe podea sau pe rezervoare de 270 si 500 litri. Versiunile montate pe receptor sunt disponibile si cu uscator frigorific optional, oferind aer de calitate superioara, sporind eficienta de functionare si durata de viata a echipamentului.

Leave a Reply